Bezorginformatie

Wanneer wordt mijn fiets bezorgd?
Verwacht je fiets binnen 2 werkdagen te ontvangen. Een dag voor de levering ontvang je een bericht via WhatsApp rond 17:00-18:00 uur met alle details.

Hoe laat wordt mijn fiets bezorgd?
De exacte leveringstijd wordt op de dag van bezorging bekendgemaakt.

Woon je in de regio Rotterdam?
Voor klanten in de regio Rotterdam bezorgen wij persoonlijk. Bel ons op +316 838 040 90 (alleen via WhatsApp) om het leveringstijdstip te bespreken.

Buiten regio Rotterdam?
Voor klanten buiten de regio Rotterdam, bel na 9:00 uur op de leveringsdag naar transportbedrijf Besseling op 088 885 5876 om het bezorgingstijdstip te achterhalen.

Moet ik thuis zijn voor de levering?
Indien je een slot hebt besteld en niet thuis bent bij levering, wordt de fiets veilig op slot gezet. De sleutel wordt in je brievenbus achtergelaten.

Kan ik een tijdvak kiezen voor bezorging?
Helaas is het niet mogelijk een specifiek tijdvak te kiezen. De bezorgroute wordt geoptimaliseerd voor efficiëntie.

Woon je in regio Rotterdam?
Voor persoonlijke bezorgingen in regio Rotterdam, bel +316 8380 4090 (alleen via WhatsApp) voor het tijdstip van levering.

Buiten regio Rotterdam?
Voor bezorgingen buiten regio Rotterdam, bel na 9:00 uur op de leveringsdag naar transportbedrijf Besseling op 088 885 5876 voor het bezorgingstijdstip.

Kan ik mijn fiets ophalen bij een afhaalpunt?
Ja, je kunt je fiets ophalen bij ons magazijn in Rotterdam.

Er mist een accessoire bij mijn fiets
Als je fiets wordt geleverd zonder de bestelde accessoires, onze excuses voor het ongemak. Neem contact op met onze klantenservice, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.