Vouwfiets

Een vouwfiets kan binnen enkele seconden worden ingeklapt tot een kleiner formaat, zodat deze makkelijk én GRATIS mee kan in het openbaar vervoer. Perfect om die overstap te vermijden en je reistijd te verkorten.

Wil je in 1 keer een goede aankoop doen en heb je geen tijd om te verspillen aan een tweedehands fiets waarbij je niet weet wat je precies koopt? Wil je bij iemand kunnen aankloppen als je toch niet helemaal tevreden bent? Kies dan voor een refurbished fiets. Dat betekend dat zowel fiets als alle fietsonderdelen zijn nagekeken, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en/of hergebruikt. En daarbovenop gratis 1 maand garantie.

Onze selectie refurbished vouwfietsen:

Specificaties van de vouwfiets:

Mee in het OV

Voor een normale fiets moet je doorgaans betalen om deze in de trein mee te mogen vervoeren. Logisch ook, want deze neemt nogal wat plek in beslag. Daarnaast mag er je in de spits de fiets niet meenemen, want dan is alle plek hard nodig voor de passagiers. Een vouwfiets daarentegen is geen probleem.

Gewicht

Als je de vouwfiets in de trein wilt meenemen betekend dat dat je hem ook moet dragen. Daarom is het gewicht van de fiets belangrijk. Is de fiets te zwaar om te tillen, dan is een andere fiets met een lichter frame wellicht geschikter. 

Opvouwgemak

Vroeger kan je de vouwfiets letterlijk dubbelklappen om kleiner te maken. Maar tegenwoordig kan je er een veel kleiner en functioneler pakketje van maken. Als je een vouwfiets wilt kopen let dan vooral op of je hem snel kan opvouwen en welk formaat deze dan nog heeft.

woon-werk verkeer

De vouwfiets is een fantastische uitvinding als je vanaf het station nog 10 minuten moet lopen naar je werkplek. Met de vouwfiets doe je dat in binnen 3 minuten. Ook als je een slechte aansluiting hebt, kan de vouwfiets een uitvinding zijn.

rijcomfort

Voor vouwfietsen zijn er verschillende wielmaten. Een kleiner wiel betekend niet alleen een compacter pakketje, maar ook dat je scherper stuurt en harder moet trappen om het wiel rond te laten draaien. Het doel van de fiets speelt hierin een centrale rol.

mee op vakantie

Ook op vakantie kan een vouwfiets een oplossing zijn. Waar een normale fiets in geen enkele auto past, kan de vouwfiets makkelijk mee. Handig als je vanuit de camping boodschappen wilt doen. Een ander voordeel is zijn lichtgewicht voor als je bijvoorbeeld met de caravan op vakantie gaat.

Personaliseer je fiets met accessoires:

Deze fietsen zijn misschien ook wat voor jou:

Tweedehands
omafiets
Tweedehands
stadsfiets
Tweedehands
kinderfiets

Alle Fietsen

Kies een Cheapassbike:

Z

Gratis thuisbezorgd

Z

Voor 9:00 besteld, morgen in huis

Z

Standaard 1 maand garantie

Z

Sociale & duurzame fietsen

Z

Anti-diefstal geregistreerd

Het laatste fietsnieuws:

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Cheapassbikes vind het belangrijk dat je als klant gelijk gebruik kunt maken van je fiets. Daarom is een refurbished fiets van Cheapassbikes altijd 100% rijklaar en wordt deze niet in onderdelen in een doos met montageplan geleverd.

Hulp nodig?

De klantenservice helpt je graag verder
0
    0
    Jouw fietstas
    Uw winkelwagen is leeg Return to Shop