Transportfiets

De nieuwste hype in fietsenland: de transportfiets. Ze zijn in grote aantallen in de omloop als heren, dames – en kindermodel. Dit type transportfiets is speciaal ontworpen voor het vervoer van goederen, vandaar de kenmerkende voordrager op de transportfiets. De transportfiets is een stevige fiets, waarvan veel onderdelen in zwaardere kwaliteit zijn uitgevoerd dan bij gewone fietsen.

Wil je in 1 keer een goede aankoop doen en heb je geen tijd om te verspillen aan een tweedehands fiets waarbij je niet weet wat je precies koopt? Wil je bij iemand kunnen aankloppen als je toch niet helemaal tevreden bent? Kies dan voor een refurbished transportfiets. Dat betekend dat zowel de fiets als alle fietsonderdelen zijn nagekeken, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en/of hergebruikt. En daarbovenop gratis 1 maand garantie.

Onze selectie refurbished transport fietsen:

Specificaties van de transportfiets:

voorrek

Kenmerkend aan de transportfiets is de voordrager met (rieten)krat. Dit is niet alleen stylish, maar ook super functioneel. Waar anderen een zware boodschappentas aan hun schouder hangen die ervoor zorgt dat ze uit balans zijn, heb jij beide handen vrij. Dit past namelijk allemaal makkelijk in het krat voorop je fiets.

bagagedrager

Voor extra vervoermogelijkheden beschikt de meeste transportfiets ook over een bagagerek achterop de fiets. De bagagedrager kan ook gebruikt worden voor het vervoeren van een passagier. Let hierbij wel op het maximale gewicht dat een bagagerek kan dragen.

brede banden

Als je banden groter zijn, zijn ze ook zwaarder omdat ze meer materiaal hebben. Hierdoor moet je zwaarder trappen om op gang te komen, maar pluk je er daarna de vruchten van. Als je eenmaal opgang bent willen de wielen blijven gaan en hoef je de rest van de rit veel minder inspanning te leveren.

stevig frame

Door het stalen frame kan de fiets wel tegen een stootje en heeft het meer daadkracht. Deze transportfiets heeft een robuust uiterlijk en is bijna niet kapot te krijgen.

dubbele standaard

Een ander kenmerk is de vaak aanwezige dubbele standaard. Deze kan meer gewicht dragen en dat is wel nodig met een fiets die zwaarder is.

Personaliseer je transportfiets met accessoires:

Deze fietsen zijn misschien ook wat voor jou:

Tweedehands
E-bike
Tweedehands
stadsfiets
Tweedehands
moederfiets

Alle Fietsen

Kies een Cheapassbike:

Z

Gratis thuisbezorgd

Z

Voor 9:00 besteld, morgen in huis

Z

Standaard 1 maand garantie

Z

Sociale & duurzame fietsen

Z

Anti-diefstal geregistreerd

Het laatste fietsnieuws:

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Cheapassbikes vind het belangrijk dat je als klant gelijk gebruik kunt maken van je fiets. Daarom is een refurbished fiets van Cheapassbikes altijd 100% rijklaar en wordt deze niet in onderdelen in een doos met montageplan geleverd.

Hulp nodig?

De klantenservice helpt je graag verder
0
    0
    Jouw fietstas
    Uw winkelwagen is leeg Return to Shop