Stadsfiets?Een stadsfiets of citybike is een comfortabele fiets die vooral geschikt is voor dagelijks gebruik, zoals naar school, het werk en naar winkels.
Omafiets ?Het meest populaire model sinds de 19e eeuw. Een omafiets is een oer-Hollandse toerfiets met een rechtop fietshouding, een makkelijke instap en een breed stuur. Er bestaat ook een opafiets-variant, welke zich typeert door de enkele of dubbele buis aan de bovenkant.
Transportfiets ?De transportfiets is speciaal bedoeld voor het vervoer van goederen. Veel onderdelen zijn daarom in zwaardere kwaliteit uitgevoerd dan bij gewone fietsen. Je kan deze fiets vaak herkennen aan het dikke frame en de voordrager met (rieten)krat.
Beachcruiser ?De beachcruiser is herkenbaar aan zijn gestroomlijnde uiterlijk, lage zadelpositie en brede stuur. Je kan deze fiets makkelijk customizen met accessoires, chroom of mooie velgen; zodat jij de pimp in je buurt kan uithangen.
Moederfiets ?Een moederfiets is gemaakt om kinderen op te kunnen vervoeren. De fiets heef een lage instap en is voorzien van een supersterk frame om meer gewicht aan te kunnen tijdens je rit én soepel te blijven fietsen.
Hybride fiets ?Een hybride fiets is een combinatie van een stads- en sportfiets, welke altijd met versnellingen is uitgerust. Goed voor woon-werk verkeer of een comfortabele recreatieve tocht.
Racefiets ?De racefiets is speciaal ontworpen om er heel hard mee te kunnen rijden. Dus ben jij een snelheidsmonster en ben je graag buiten? Dan is wielrennen écht iets voor jou.
Mountainbike ?Zin om het bos in te gaan? De mountainbike is een fiets gemaakt om offroad te rijden, op onverharde wegen of paden. Mountainbikes hebben dikke banden met profiel voor comfort en extra grip. GO! GO! GO!
Vouwfiets ?Een vouwfiets kan binnen enkele seconden worden ingeklapt tot een kleiner formaat, zodat deze makkelijk én GRATIS mee kan in het openbaar vervoer. Perfect om die overstap te vermijden en je reistijd te verkorten.
Kinderfiets ?Een kinderfiets is een eerste échte fiets. Een fiets zonder zijwieltjes, waarmee een kind deel uitmaakt van het verkeer. Op het fietspad of rechts op de weg, al dan niet onder de vleugels van papa of mama.
Funky fiets ?Een selectie aan fietsen die met recht “buitenbeentjes” genoemd mogen worden.
E-bike ?Een elektrisch aangedreven fiets. Deze fiets heeft een accu en een elektrische hulpmotor die trapondersteuning levert of zelfstandig functioneert. Hierdoor kan je “fietsen” zonder te trappen.
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop