Kies een refurbished fiets:

de meest betaalbare, betrouwbare en duurzame

optie om van A naar B te komen.

Betaalbaar

Cheapassbikes vindt mobiliteit belangrijk en voor iedereen betaalbaar zou moeten zijn. Daarom bieden wij fietsen aan in de prijsklasse van €99,- en €600,-. Dat is zo goedkoop als het wordt.

BETROUWBAAR

In één keer een goede koop doen en op de deur kunnen kloppen als je niet helemaal tevreden bent? Je zit goed met 1 maand garantie op je refurbished fiets van Cheapassbikes.

DUURZAAM

Een refurbished fiets kopen bij Cheapassbikes voorkomt dat er 1 fiets wordt weggegooid en voorkomt dat er 1 fiets wordt geproduceerd. Dat is 2 voor 0! Laten we het beest doden voordat het naar de stortplaats gaat.

Wat doen we

Van afval naar product

Als een fiets op een openbare plaats heeft gestaan, mag de fiets daar niet te lang staan. Daarom heeft de overheid in Nederland bepaalde regels opgesteld. Handhaving plaatst een waarschuwingslabel op de fiets waarop staat dat de fiets binnen een bepaald termijn wordt verwijderd als de fiets niet door de eigenaar wordt opgehaald.

Na het verstrijken van dit termijn wordt de fiets meegenomen en gestald in het gemeentelijk fietsendepot. De eigenaar krijgt nog de kans om de fiets daar op te halen, maar als dit niet gebeurd is de gemeente eigenaar van de fiets.

In Nederland worden fietsen op deze manier massaal afgedankt en de gemeentelijke fietsendepots lopen over. Zonder groene initiatieven zoals Cheapassbikes worden deze fietsen vernietigd en het oud ijzer recyclet.

De redder in nood:

Waarom zou je kostbare energie verspillen door deze grondstoffen te herwinnen door te recyclen – terwijl er aan de andere kant van de wereld nieuwe fietsen worden gefabriceerd. Dat is krom!

mirziamov.ru

Cheapassbikes gaat voor een ronde cirkel. Wij knappen deze afgedankte fietsen op of hergebruiken de fietsonderdelen. Met als resultaat: de refurbished fiets! De meest betrouwbare, betaalbare en duurzame keuze om van A naar B te komen.

Waar we naar streven :

Zoveel als mogelijk fietsen een tweede leven geven door deze te refurbishen en te helpen aan een nieuwe eigenaar.

Refurbished fiets VS Tweedehands fiets

Een refurbished fiets is de betere keuze dan een gewone tweedehands fiets, en dit is waarom :

Tweedehands fiets

Refurbished fiets

Gebruikt product

Geredde fiets

C2C B2C

Niet gecontroleerd op kwaliteit

Professioneel refurbished en gecontroleerd

Geen garantie

30 dagen garantie

Ophalen

Thuisbezorgd

Geen registratie

Anti-diefstal registratie

Goedkoop

Ook goedkoop

Nadelen van tweedehands kopen :

Inclusieve werkplaats

Cheapassbikes is een sociale onderneming

Cheapassbikes is een sociale onderneming. Wij bieden namelijk werkplaatsen aan voor jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat betekent dat?

Heel simpel: deze jongeren komen niet of lastig in aanmerking voor een reguliere baan door erkende arbeidsbeperkingen. Binnen ons team worden ze opgeleid tot fietsenmaker. Een leuke baan met structuur, verantwoordelijkheid en resultaat, maar ook een vangnet om op terug te vallen.

LIKE US AND WE’LL LIKE YOU

#cheapassbikes #refurbishedbikes

0
    0
    Jouw fietstas
    Uw winkelwagen is leeg Return to Shop