Cheapassbikes verzorgt ook bedrijfsfietsen voor je medewerkers. Een bedrijfsfiets is makkelijk en flexibel, waardoor het een mooie uitkomst kan zijn voor jouw bedrijf. Met het logo van jouw bedrijf of merk op de stang van de fiets is het een goede en makkelijke manier om de zichtbaarheid te vergroten.

De voordelen van een hufterproof bedrijfsfiets:

 • Je personeel een makkelijke en flexibele optie bieden om van a naar b te komen;
 • Je bedrijf of merk zichtbaar op de fiets;
 • Vitaliteit van je medewerkers positief bevorderen;
 • Hufterproof; dus geen gedoe met aanvullende onderhoudskosten;
 • Heldere en duidelijke afspraken met Cheapassbikes.

De oorsprong van onze bedrijfsfietsen

De bedrijfsfiets is van oorsprong een deelfiets en is in China (2015) ontwikkeld als dé hufterproof deelfiets voor korte stedelijke tripjes. Eerst zette zij Shanghai als grootste fietsdeelstad ter wereld op de kaart. Ondertussen zijn zij opererend in meer dan 200 steden verspreid over 19 landen. Vanaf November 2017 was deze deelfiets ook in Nederland te spotten. Eerst in Rotterdam en later ook in Delft en Den Haag. Ook wel bekend als de zilveroranje plaag.

Hufterproof ontwerp

Deze van origine deelfiets is speciaal ontwikkeld om hufterproof te zijn. De fiets heeft een aluminium frame, robuuste spatborden, heeft een verstelbaar zadel, een uniek 5-spaken wiel met duurzame banden welke niet lek kunnen gaan doordat er geen lucht in zit. Daarnaast heeft de fiets heeft een geïntegreerde fietsbel, 1 of 3 versnellingen, trommelremmen, LED achterlicht een voordrager met lichtreflectie en een bekerhouder. Makkelijk herkenbaar aan zijn zilveren en oranje kleur.

Fietsen zorgt voor minder verzuim

Regelmatig fietsen verhoogd de fitheid van je medewerkers met maar liefst 13%. Al vanaf 3 kilometer fietsen op regulier tempo kunnen je medewerkers hun fitheidsniveau consequent verhogen. Fietsen stimuleert, naast dat er veel spieren gebruikt worden, ook de ademhaling en bloedsomloop. Hierdoor hebben medewerkers automatisch minder kans op verschillende ziekten, zoals hart- en vaatziekten of zelfs een beroerte. Onder fietsers is een aantoonbare grotere groep die zich nooit ziek meldt.

Meer informatie

Ben jij ook op zoek naar een manier om de mobiliteit van jouw werknemers te verbeteren? Dan kan deze hufterproof bedrijfsfiets dé oplossing zijn. Cheapassbikes denkt graag mee over de juiste oplossing voor jouw organisatie.

Wil je graag meer informatie? Kom in contact door een e-mail naar klantenservice@cheapassbikes.nl te sturen.

0
  0
  Jouw fietstas
  Uw winkelwagen is leeg Return to Shop