Refurbished Tweedehands fietsen

BEKIJK EN VERGELIJK ONLINE 300+ FIETSEN

GRATIS BEZORGING IN NL (IN BE € 19,95)

Moederfiets

Een moederfiets is de uitvinding van de eeuw voor ouders. Moederfietsen zijn uitgerust met allerlei technische snufjes die ervoor zorgen dat een fietsritje met bijvoorbeeld kinderen en boodschappen nu een stuk minder stress veroorzaakt. De moederfiets heeft een super lage instap en is voorzien van een supersterk frame om meer gewicht aan te kunnen tijdens je rit én soepel te blijven fietsen. Een must have voor iedere (aanstaande) papa en mama.

Wil je in 1 keer een goede aankoop doen en heb je geen tijd om te verspillen aan een tweedehands moederfiets waarbij je niet weet wat je precies koopt? Wil je bij iemand kunnen aankloppen als je toch niet helemaal tevreden bent? Kies dan voor een refurbished moederfiets. Dat betekend dat zowel de moederfiets als alle fietsonderdelen zijn nagekeken, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en/of hergebruikt. En daarbovenop gratis 1 maand garantie.

Onze selectie refurbished moedersfietsen:

Specificaties van de moeder fiets:

Stuur

Doordat er meer ruimte tussen zadel en stuur zit dan bij een normale fiets kan je makkelijk op- en afstappen. Dit geeft een extra veilig gevoel voor als je bijvoorbeeld plotseling moet stoppen. De moederfiets heeft verschillende typen sturen. Een extra breed stuur voor als je een kinderzitje voorop wilt bevestigen of een verstelbaar stuur dat je weer terug kan zetten als het kinderzitje niet nodig is. Handig toch?

lage instap

Het meest zichtbare kenmerk van de moederfiets is het frame met extra lage instap. Geen halsbrekende toeren bij op- en afstappen. Let daarbij goed op het framemaat, want het is belangrijk dat je met je voeten bij de grond kan als je op het zadel zit. Zo kan je zorgeloos op- en afstappen terwijl je kleintjes veilig voor- en/of achterop de fiets zitten.

stuurslot

De meeste moederfietsen zijn voorzien van een knop op de stuurpen waarmee je het stuur kan vastzetten als je stil staat. Dit maakt het veel makkelijker om je kind in het stuurzitje te tillen zonder dat je stuur alle kanten op zwiept of de fiets zelfs omvalt. Dat is in elk geval 1 (enorme!) frustratie minder.

dubbele standaard

Voor extra stabiliteit is het fijn om een tweepotige standaard te hebben. Hierdoor voorkom je dat de fiets naar 1 kant helt en misschien wel omvalt. Net als het stuurslot zorgt dit voor extra stabiliteit en blijft je fiets gewoon overeind staan als je aan het in- en uitladen bent.

drager

Als ouder ben je constant in de weer met je kinderen en hun sporttassen en schoolspullen. Een stel fietstassen zijn dan echt een uitvinding. De meeste moederfietsen hebben daarom een verlengde bagagedrager. Hierdoor kan je een fietsstoeltje kwijt én ook een stel boodschappentassen.

versnellingen

Zonder versnellingen red je het niet als ouder. Daarom hebben moederfietsen gemiddeld altijd vijf tot zeven versnellingen. Hierdoor kom je ook vooruit als je tegen de wind in moet met of zonder al dat extra gewicht aan kinderen en boodschappen.

kinderzitjes

Het wordt aangeraden om een kinderzitje op het stuur te monteren voor kinderen tussen de leeftijd van 9 maanden tot circa 3 jaar. Gezien je tijdens het sturen het gewicht van het kind ook meeneemt is het aanbevolen om vanaf dit gewicht te verhuizen naar de achterkant van de fiets. Kinderzitjes achterop de fiets zijn geschikt voor kinderen vanaf circa 3 jaar tot uiterlijk de leeftijd van 10 jaar. Lees je goed in over de mogelijkheden.  

Personaliseer je fiets met accessoires:

Deze fietsen zijn misschien ook wat voor jou:

Tweedehands
E-Bike
Tweedehands
omafiets
Tweedehands
kinderfiets

Alle Fietsen

Kies een Cheapassbike:

Z

Gratis thuisbezorgd

Z

Voor 9:00 besteld, morgen in huis

Z

Standaard 1 maand garantie

Z

Sociale & duurzame fietsen

Z

Anti-diefstal geregistreerd

Het laatste fietsnieuws:

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Cheapassbikes vind het belangrijk dat je als klant gelijk gebruik kunt maken van je fiets. Daarom is een refurbished fiets van Cheapassbikes altijd 100% rijklaar en wordt deze niet in onderdelen in een doos met montageplan geleverd.

Hulp nodig?

De klantenservice helpt je graag verder
0
    0
    Jouw fietstas
    Uw winkelwagen is leeg Return to Shop