Hybride fiets

Een hybride fiets is een combinatie van een stads- en sportfiets, een lichtgewicht fiets welke altijd met versnellingen is uitgerust. Goed voor woon-werk verkeer of een comfortabele recreatieve tocht. De combinatie tussen de sportieve houding, een zacht zadel en goede vering zorgt voor een uiterst comfortabele rit.

Wil je in 1 keer een goede aankoop doen en heb je geen tijd om te verspillen aan een tweedehands fiets waarbij je niet weet wat je precies koopt? Wil je bij iemand kunnen aankloppen als je toch niet helemaal tevreden bent? Kies dan voor een refurbished fiets. Dat betekend dat zowel de fiets als alle fietsonderdelen zijn nagekeken, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en/of hergebruikt. En daarbovenop gratis 1 maand garantie.

Onze selectie refurbished hybride fietsen:

Specificaties van de hybride fiets:

Toer- en stadsfiets

Een hybride fiets een manusje van alles op het gebied van ontspannen en sportievere tochten, woon-werkverkeer, en fietsvakanties. Maar is zeker niet geschikt om de modderige paden van het bos te trotseren, bergen te beklimmen of afdalen. De meeste mensen die voor een hybride fiets kiezen waren dit ook niet van plan.

Sportief uiterlijk

Het uiterlijk van een hybride fiets is sportief en lijkt op een combinatie tussen een mountainbike, racefiets en stadsfiets. De fietsen zijn lichtgewicht en kunnen daar ook op aangepast worden door bijvoorbeeld de spatborden of het bagagerek weg te laten.

Comfortabele rit

De sportieve houding zorgt voor een efficiëntere krachtoverbrenging en minder luchtweerstand. Hierdoor kan met dezelfde inspanning een hoger tempo bereik worden dan met een stadfiets.

Fietsvakantie

Een hybride fiets is perfect voor een fietsvakantie in eigen land. Trek eropuit en ga bijvoorbeeld de duinen in, fiets naar de veerboot en steek over naar de Waddeneilanden. Op de hybride fiets beleef je het allemaal extra intens. De fiets is speciaal ontworpen om extra bagage op kwijt te kunnen aan bijvoorbeeld de zijkant van de wielen.

Open kettingkast

Een hybride fiets is altijd voorzien van 8 of meer versnellingen en daarom in het bezig van een derailleur. Een derailleur kan niet gecombineerd worden met een dichte kettingkast en is daarom open.

Telefoonhouder

Gezien het gebruikelijk is om op de hybride fiets langere tochten te maken is het handig om de navigatie op je telefoon aan te zetten. Door middel van een telefoonhouder op het stuur van je fiets kan je makkelijk op het scherm van je mobiel kijken waar je heen moet.

Personaliseer je hybride fiets met fietsaccessoires:

Deze fietsen zijn misschien ook wat voor jou:

Tweedehands
racefiets
Tweedehands
stadsfiets
Tweedehands
transportfiets

Alle Fietsen

Kies een Cheapassbike:

Z

Gratis thuisbezorgd

Z

Voor 9:00 besteld, morgen in huis

Z

Standaard 1 maand garantie

Z

Sociale & duurzame fietsen

Z

Anti-diefstal geregistreerd

Het laatste fietsnieuws:

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Cheapassbikes vind het belangrijk dat je als klant gelijk gebruik kunt maken van je fiets. Daarom is een refurbished fiets van Cheapassbikes altijd 100% rijklaar en wordt deze niet in onderdelen in een doos met montageplan geleverd.

Hulp nodig?

De klantenservice helpt je graag verder
0
    0
    Jouw fietstas
    Uw winkelwagen is leeg Return to Shop