Funky fiets

Ben jij op zoek naar een fiets waarmee jij kan uitblinken? In wat voor een vorm dan ook? Een vintage model tot een-wieler of limited edition. Laat je verassen door retro damesfietsen en vintage herenfietsen, of fietsen met een andere intentie dan afstanden afleggen.

Wil je in 1 keer een goede aankoop doen en heb je geen tijd om te verspillen aan een tweedehands fiets waarbij je niet weet wat je precies koopt? Wil je bij iemand kunnen aankloppen als je toch niet helemaal tevreden bent? Kies dan voor een refurbished fiets. Dat betekend dat zowel de fiets als alle fietsonderdelen zijn nagekeken, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en/of hergebruikt. En daarbovenop gratis 1 maand garantie.

 

Onze selectie refurbished funky fietsen:

Specificaties van de funky fiets:

Vintage fietsen

Er is een groeiende populariteit rondom jaren ’70 en jaren ’80 fietsen. Deze vintage modellen hebben stuk voor stuk een uniek uiterlijk en zijn duidelijk te onderscheiden van de traditionele fiets. 

Bijzonder uiterlijk

Fietsen met een bijzonder uiterlijk worden ook gelabeled als een funky bike. Hierdoor kan het zijn dat een fiets gekoppelt is aan meerdere categorien. 

Retro dames- en herenfietsen

Een retro fiets is een damesfiets of herenfiets dat het uiterlijk en de charme heeft van toen, maar voorzien is van de technieken van nu. Een duidelijke win-win.

Andere functionaliteit

Sommige fietsen hebben wel kenmerken van een traditionele fiets, maar voldoen niet aan het concept fiets. Dit doordat deze fietsen bijvoorbeeld zijn opgeknapt als kunstobject, of een andere functionaliteit hebben. 

Personaliseer je fiets met accessoires:

Deze fietsen zijn misschien ook wat voor jou:

Tweedehands
stadsfiets
Tweedehands
vouwfiets
Tweedehands
omafiets

Alle Fietsen

Kies een Cheapassbike:

Z

Gratis thuisbezorgd

Z

Voor 9:00 besteld, morgen in huis

Z

Standaard 1 maand garantie

Z

Sociale & duurzame fietsen

Z

Anti-diefstal geregistreerd

Het laatste fietsnieuws:

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Cheapassbikes vind het belangrijk dat je als klant gelijk gebruik kunt maken van je fiets. Daarom is een refurbished fiets van Cheapassbikes altijd 100% rijklaar en wordt deze niet in onderdelen in een doos met montageplan geleverd.

Hulp nodig?

De klantenservice helpt je graag verder
0
    0
    Jouw fietstas
    Uw winkelwagen is leeg Return to Shop