E-bike

Wat zijn nou precies de voordelen van een E-bike ten opzichte van een gewone fiets? Een elektrische fiets is ideaal voor recreatief gebruik, woon-werkverkeer en om naar school te gaan. De elektrische motor geeft trapondersteuning tot rond de 25 km/h. Omdat er geen helm- en verzekeringsplicht geldt hoef je geen helm op, dit is anders als je kiest voor een speed pedelec. 

Wil je in 1 keer een goede aankoop doen en heb je geen tijd om te verspillen aan een tweedehands E-bike waarbij je niet weet wat je precies koopt? Wil je bij iemand kunnen aankloppen als je toch niet helemaal tevreden bent? Kies dan voor een refurbished fiets. Dat betekend dat zowel de fiets als alle fietsonderdelen zijn nagekeken, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en/of hergebruikt. En daarbovenop gratis 1 maand garantie.

Onze selectie refurbished E-bikes:

Specificaties van de E-bike:

Ideaal voor lange afstanden

Een E-bike is dankzij zijn trapondersteuning ideal voor lange afstanden. Zo kan je zonder teveel moeite kilometers afleggen en genieten van mooie toertochten door het Nederlandse landschap.

Snel

De E-bike is een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Als fietser voorkom je files. Daarnaast is je reistijd goed te voorspellen, je hoeft namelijk niet bang te zijn dat je in de file staat of de bus mist.

Milieuvriendelijk

Als meer mensen fietsend naar hun werk gaan wordt de lucht schonere. Fijn stof is schadelijk voor longen, hart- en bloedvaten. Daarom doe je niet alleen jezelf een lol als je op de fiets stapt, maar ook je medemens. We zijn je dankbaar!  

Zithouding

Een sportieve Ebike heeft vaak een recht stuur en harder zadel, waardoor je verder voorovergebogen zit en minder luchtweerstand hebt. Je kan oko kiezen voor een comportabele zithouding met een (licht) geboven stuur en zacht zadel. 

garantie

Als je een refurbished E-bike bij Cheapassbikes koopt krijg je er GRATIS een maand garantie bij. Hierdoor kun je ervanuit gaan dat onze fietsen nog makkelijk jaren trouwe kilometers maken.

Gereviseerde Accu

E-bikes worden geleverd met een gereviseerde accu. Elke batterij cel van een accu heeft een eigen wattage bestaande uit voltage en ampère. Bij het reviseren van een accu worden deze batterijcellen vervangen zodat de accu weer kan presteren zoals toen hij nieuw was.

Twijfels?

Wil je meer weten over het aanschaffen van een refurbished E-bike? Kijk dan bij de Veel Gestelde Vragen of neem contact op met de Klantenservice.

Personaliseer je fiets met accessoires:

Deze fietsen zijn misschien ook wat voor jou:

Tweedehands beachcruiser
Tweedehands
moederfiets
Tweedehands
kinderfiets

Alle Fietsen

Kies een Cheapassbike:

Z

Gratis thuisbezorgd

Z

Voor 9:00 besteld, morgen in huis

Z

Standaard 1 maand garantie

Z

Sociale & duurzame fietsen

Z

Anti-diefstal geregistreerd

Het laatste fietsnieuws:

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Wat betekent “100% rijklaar verzonden”?

Cheapassbikes vind het belangrijk dat je als klant gelijk gebruik kunt maken van je fiets. Daarom is een refurbished fiets van Cheapassbikes altijd 100% rijklaar en wordt deze niet in onderdelen in een doos met montageplan geleverd.

Hulp nodig?

De klantenservice helpt je graag verder
0
    0
    Jouw fietstas
    Uw winkelwagen is leeg Return to Shop